Onderstaand is een aantal geannonimiseerde reacties van oud-cliĆ«nten opgenomen. Clienten vinden de praktijk naar aanleiding van de website, op aanraden van iemand die geweest is of door een doorverwijzing van de huisarts, specialist of bedrijfsarts. Een deel van de clienten komt uit de omgeving van Utrecht, zoals Bilthoven, Zeist, Soest, Nieuwegein, Houten en IJsselstein. Door de mond op mond reclame komt een groot deel van de cliĆ«nten vanuit heel Nederland, zoals Amsterdam, Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht en nog verder daarbuiten.

Marja, Utrecht

Els luistert elke keer goed naar wat je vertelt en zorgt dat ze de juiste informatie krijgt om een behandeling te kunnen geven. Ze legt goed uit wat ze gaat doen en waarom ze hiervoor kiest. Ook krijg je zelf info om de behandeling thuis te kunnen ondersteunen, samen op zoek naar wat bij jou past. Ik ben haar hiervoor dankbaar omdat mijn lijf de balans weer heeft gevonden. 

Rob, Bilthoven

Met een lage energie en vage klachten in mijn onderbuik kwam ik bij Els. Met gevoel voor humor in een vriendelijke setting heeft Els me duidelijk uitgelegd wat Chinees gezien aan de hand was met me en wat zij ging doen. Daarnaast gaf zij ook advies wat ik zelf nog kon doen en welke voeding mij kon helpen. Na een paar behandelingen voelde ik meer energie waardoor ik weer in beweging kon komen. Dit heeft me zeer geholpen.