Energiewerk

In de Chinese geneeskunde is de mens een onderdeel van het universum en staat tussen hemel en aarde.

Alles is energie. In de mens zijn ook energiestromen en energiecentra aanwezig. Als er verstoringen of vervuilingen in deze energiestromen plaatsvinden, kan de energie niet goed doorstomen. Daardoor kan de ontwikkeling van de persoon dan stagneren en kunnen gezondheidsproblemen ontstaan.

Tijdens energiewerk wordt gewerkt met  analyse en behandeling met stemvorken en klankschalen. Dit betreft meerdere behandelingen. Afhankelijk van de wens en mogelijkheden zijn het behandelingen op 1 tot 3 niveau’ s. Het kan bijv. gaan om alleen fysieke problemen op te lossen. Iemand kan ook verder willen gaan in de persoonlijke ontwikkeling om meer uit te komen op de bestemming.

  1. Eerst wordt in de fysieke lagen gewerkt. Aan de voorzijde van het lichaam en daarna aan de achterzijde. Daarbij worden opdrachten meegegeven voor de volgende behandeling.
  2. Daarna volgt een laag dieper op emotioneel/mentaal vlak. Eerst aan de voorzijde en dan aan de achterzijde. Tijdens de behandeling wordt dan dieper ingegaan op onderliggende patronen waaraan gewerkt wordt om deze op te lossen.
  3. Een volgend niveau is om verder te gaan op spiritueel niveau , de bestemming van de persoon. Ook daar volgt eerst de voorzijde en daarna een behandeling van de achterzijde.