Energiewerk

In de Chinese geneeskunde is de mens een onderdeel van het universum en staat hij tussen hemel en aarde. Alles is energie, ook de mens. Energiewerk kan goed ingezet worden bij fysieke problemen, maar is ook erg goed inzetbaar als je ondersteuning kunt gebruiken bij je persoonlijke ontwikkeling. Misschien loop je steeds tegen dezelfde dingen aan of zit je een persoonlijk proces. De resonanties van energiewerk helpen goed om meer uit te komen op jouw gewenste bestemming.

Tijdens energiewerk gebruik ik de analyse en behandelmethode van Ohmpunctuur, waarbij gebruikt wordt gemaakt van de resonanties van stemvorken en klankschalen.

Ook zet ik deze resonanties in op acupunctuurpunten om een diepe doorwerking te geven op deze punten. Er wordt stapsgewijs op de verschillende lagen gewerkt. Van de fysieke laag, naar de dieper liggende lagen op emotioneel en mentaal vlak, naar de nog dieper liggende laag: het spirituele niveau. We werken zo van fysieke klachten tot aan verdieping van je bewustzijn. Eerst behandel ik aan de voorzijde van het lichaam en daarna aan de achterzijde.